چرا نباید در دوران بارداری جگر خورد؟
چرا نباید در دوران بارداری جگر خورد؟
احمدرضا درستی مطلق در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: جگر از نظر تغذیهای بسیار ارزشمند است و سرشار از ویتامین B12 است که این ویتامین میتواند برای خونسازی بسیار مفید باشد.
چرا نباید در دوران بارداری جگر خورد؟
وی گفت: جگر سرشار از ویتامین A است. این ویتامین یکی از ویتامینهای بسیار مهم است و در بسیاری از فعالیتهای حیاتی بدن نقش دارد.
در رشد و نمو و کیفیت بینایی مؤثر است، همچنین نقش اساسی در حفظ بافتهای مخاطی بدن (مثل لایههای مخاطی اندامهای گوارشی) دارد، این ویتامین در تقویت دستگاه ایمنی بدن و در تولید مثل نیز مؤثر است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: جگر علاوه بر ارزش غذایی که دارد به دلیل اینکه مواد سمی در آن جمع میشود، مصرف آن میتواند، در بدن مشکل ایجاد کند.
درستی گفت: اگر جگر به مقدار زیادی مصرف شود، این مواد و سموم در بدن فرد تجمع پیدا میکند. به همین علت به افراد توصیه میشود که بیش از ۲ بار در ماه جگر مصرف نکنند.
وی اضافه کرد: زنان باردار به هیچ وجه جگر مصرف نکنند به دلیل اینکه جگر سرشار از ویتامین A است و اگر زنان در دوران بارداری ویتامین A به مقدار زیادی مصرف کنند، باعث تولد نوزاد ناقص الخلقه میشود و سمومی که در جگر تجمع پیدا کرده است، برای مادر باردار مشکل ایجاد میکند.