مواد لازم. شیر ماهی: ۱ کیلوگرم. فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری. پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری. پودر زنجــبیل: ۱ قاشق چایخوری. پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوی. پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: ۱ قاشق چایخوری. روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری. سیر: ۲ حبه. گوجه فرنگی بزرگ: ۴ عدد. آبلیمو. گشنیز ساطوری خرد شده: ۱ پیمانه. روغن و نمک: به میزان لازم. گشنیز ماهی. گشنیز ماهی. طرز تهیه. ماهیها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال میگذاریم. یک ...
طرز تهیه گشنیز ماهی
مواد لازم
شیر ماهی: ۱ کیلوگرم
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوی
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی بزرگ: ۴ عدد
آبلیمو
گشنیز ساطوری خرد شده: ۱ پیمانه
روغن و نمک: به میزان لازم
گشنیز ماهی
گشنیز ماهی
طرز تهیه
ماهیها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال میگذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابهای مناسب روغن ریخته و ماهیها را در آن سرخ میکنیم.
گوجه فرنگیها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ میکنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را میافزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.