کینوآ یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده این دلمه است. کینوآ گیاهی است که دانه های خوراکی شبیه به برنج دارد و می تواند برنج جایگزین کینوآ کنید. مواد لازم برای دلمه پیاز با کینوآی سیاه. 6 عدد پیاز متوسط. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون. 1 حبه سیر، پوست کنده و له شده. ربع فنجان فلفل قرمز، ریز ریز شده. 1 فنجان کینوآی سیاه. یک و نیم فنجان آب. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. ربع فنجان کشمش. ربع فنجان گشنیز، خرد شده. 1 قاشق چایخوری پودر کاری. کمی فلفل قرمز. طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه. قابلمه بزرگی را پ ...

دلمه پیاز با کینوآی سیاه

کینوآ یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده این دلمه است. کینوآ گیاهی است که دانه های خوراکی شبیه به برنج دارد و می تواند برنج جایگزین کینوآ کنید.

 

مواد لازم برای دلمه پیاز با کینوآی سیاه

6 عدد پیاز متوسط
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 حبه سیر، پوست کنده و له شده
ربع فنجان فلفل قرمز، ریز ریز شده
1 فنجان کینوآی سیاه
یک و نیم فنجان آب
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ربع فنجان کشمش
ربع فنجان گشنیز، خرد شده
1 قاشق چایخوری پودر کاری
کمی فلفل قرمز
دلمه پیاز با کینوآی سیاه

طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

قابلمه بزرگی را پر از آب کرده و روی اجاق بجوشانید. فر را بگذارید روی دمای 400 درجه فارنهایت تا داغ شود.
بخش بسیار کوچکی از ته هر پیاز را ببرید تا بتوانید آن را ایستاده نگه دارید و قل نخورد. بالای هر پیاز را نیز ببرید. پوست بیرونی و یک لایه کلفت آن را بکنید.
وقتی آب در حال جوشیدن است، پیازهای پاک شده را آرام داخل آن بیندازید و ده دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند. سپس بگذارید سرد شوند و مغز آنها را خارج کنید. می توانید از قاشق کمک بگیرید.
پیازها را در ظرفی قرار دهید و مغز پیازها را خرد کنید و 1 فنجان از آن را نگه دارید و بقیه را برای مصارف دیگر کنار بگذارید.
روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی (بهتر است چدنی باشد) داغ کنید و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید. چند دقیقه بپزید و دائماً هم بزنید تا عطر آنها دربیاید. سپس فلفل قرمز را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر بپزید.
کینوآی آبکشی شده، آب و رب گوجه فرنگی را بیفزایید. شعله را زیاد کنید و با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند و رب گوجه فرنگی حل شود. وقتی آب آن جوش آمد، شعله را کم کنید تا نیمجوش شود و 200 دقیقه دیگر بپزد و آب آن کشیده شود و کینوآ نرم شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید.
کشمش، گشنیز، پودر کاری و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید و مزه آن را بچشید و ببینید که آیا به ادویه نیاز دارد یا خیر.
به آرامی با قاشق از این مواد داخل هر پیاز بریزید و آنها را پر کنید. سپس روی هر کدام از پیازها روغن زیتون بچکانید. روی آنها را فویل بکشید و حدود 400 دقیقه بپزید. می توانید در آخر با گشنیز خرد شده دلمه های پیاز را تزئین کرده و سرو نمایید.
دلمه پیاز با کینوآی سیاه

نکات تکمیلی در مورد دلمه‌ پیاز

دلمه‌ پیاز جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
دلمه‌ پیاز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دلمه پیاز ، طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه